Σαλάτα με Αυγό και Παντζάρι

2019-11-15

Δύο τρόφιμα με τεράστια θρεπτική αξία παντρεύονται και λειτουργώντας συνδυαστικά καλύπτουν κάθε ανάγκη του οργανισμού.

Συστατικά:

  • 2 κεφάλια από παντζάρι βρασμένα και καθαρισμένα
  • 2 σφιχτά αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
  • 1/2 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ραπανάκι
  • λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτάλι της σούπας βαλσάμικο
  • 3 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξύδι
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση:


  • Κόψτε τα παντζάρια σε κύβους.
  • Καθαρίστε και τεμαχίστε το ραπανάκι σε φέτες.
  • Ανακατέψτε στη σαλατιέρα τη φέτα, το παντζάρι, τα καρύδια, το ραπανάκι και τον δυόσμο.
  • Προσθέστε το αλατοπίπερο.
  • Κόψτε τα αυγά στα τέσσερα και τοποθετήστε τα στη σαλατιέρα.
  • Ανακατέψτε πολύ καλά το βαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το μέλι και το ξύδι και περιχύστε τη σαλάτα.

Διαβάστε επίσης :

@health_and_snacks
Team health & snacks , 2019
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε